Studentės

Studentės AgroBalt 2012 Kaunas
Biografija
KilmėMarijampolė, Lietuva
ŽanraiPop
Kūrinių kalboslietuvių
Aktyvumo metai2003 - dabar

Studentės (anksčiau Mokinukės) – Lietuvos pop muzikos grupė.[1]

Istorija redaguoti

2003 m. grupę suformavo Laima Lapkauskaitė. 2009 m. grupė pakeitė pavadinimą į „Studentės“.

Diskografija redaguoti

  • Pažadai (2004 m.)
  • Maža širdelė (2005 m.)
  • Pagauk (2006 m.)
  • Norių būt laisva (2008 m.)
  • Užaugom (2009 m.)
  • Aš ir mano mergaitės (2014 m.)

Šaltiniai redaguoti

  1. „„Mokinukės" – grįžo: legendinė grupė ir vėl pastebėta scenoje“. tv3.lt. Nuoroda tikrinta 2021 m. vasario 5 d..