Stefania Careddu

Stefania Careddu
Stefania Careddu (Rome, 1967).jpg
Aktorė 1967 m.
Tikras vardas Stefania Careddu di Sambrese
Gimė 1943 m. sausio 13 d. (77 metai)
Bergamas, Italija
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Aktyvumo metai 1961–1981
Užsiėmimas aktorė
Žymesni vaidmenys

Stefanija Karedu (it. Stefania Careddu, g. 1943 m. sausio 13 d. Bergamas) – italų kino ir teatro aktorė. Dažniausiai atlikdavo antrojo plano vaidmenis, o „spageti“ vesternuose filmavosi Kareen O‘Hara pseudonimu.

Dalinė filmografijaKeisti

  • Non conosci il bel suol (1961)
  • I soldi (1965)
  • Andremo in città (1966)
  • Troppo per vivere... poco per morire (1967)
  • Vado... l'ammazzo e torno (1967)
  • Jungfrau aus zweiter Hand (1967)
  • Don Giovanni in Sicilia (1967)
  • Temptation (1968)
  • Quella sporca storia nel West (1968)
  • La stirpe di Caino (1971)
  • Quando le donne si chiamavano madonne (1972)
  • Niekšas Frenkas ir Pašėlęs Tonis (1973)
  • I piaceri della contessa Gamiani (1974)
  • Il marito in collegio (1977)
  • Lapo erzählt... (1981)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka