Soraya Arnelas

ispanų dainininkė, Ispanijos atstovė 2009 m. Eurovizijos dainų konkurse
Soraya Arnelas

Soraja Arnelas 2009 m.
Biografija
Pilnas vardasSoraya Arnelas Rubiales
Gimė1982 m. rugsėjo 13 d. (37 metai)
KilmėIspanijos vėliava Ispanija
Žanraipop, eurodance, dance
Veikladainininkė
Aktyvumo metainuo 2005
Įrašų kompanijaVale Music / Universal (2005–2009)
Sony Music (2010–dabar)

Soraya Arnelas Rubiales, geriau žinoma sceniniu vardu Soraya (g. 1982 m. rugsėjo 13 d.) – ispanų dainininkė. Soraya atstovavo Ispanijai 2009 m. Eurovizijos dainų konkurse Maskvoje, Rusijoje su daina „La noche es para mí“ (liet. Naktis skirta man), užėmė 23 vietą su 23 taškais.

2009 m. EurovizijaKeisti

Kadangi Ispanija yra „Didžiojo Ketverto“ narė, šalies atstovė Soraya iš karto pateko į konkurso finalą.

Konkurso finale Soraya užėmė priešpaskutinę vietą su 23 taškais.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2005 – Corazón De Fuego
  • 2006 – Ochenta’s
  • 2007 – Dolce Vita
  • 2008 – Sin Miedo
  • 2010 – Dreamer
  • 2013 – Universe In Me

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Rodolfo Chikilicuatre
„Baila el Chiki-chiki“
 
Ispanijos atstovė Eurovizijoje

2009
Po to:
Daniel Diges
„Algo pequeñito“