Simona Cavallari
Tikras vardas Simona Cavallari
Gimė 1971 m. balandžio 5 d. (53 metai)
Roma, Italija
Šalis Italija
Žymesni vaidmenys
Ryšys per piceriją“ (1985 m.)

Simona Kavalari (it. Simona Cavallari, g. 1971 m. balandžio 5 d. Romoje) – italų kino, televizijos ir teatro aktorė.

Filmografija

redaguoti
  • Ryšys per piceriją (1985)
  • La sposa era bellissima (1986)
  • Il mistero del panino assassino (1987)
  • Amoralus dėdė (1989)
  • Die Kaltenbach-Papiere (1990)
  • 18 anni tra una settimana (1991)
  • Copenaghen fox-trot (1993)
  • Il sogno della farfalla (1994)
  • Catene (1994)
  • Il figlio di Bakunin (1997)
  • Prima del tramonto (1999)
  • Amor nello specchio (1999)
  • Roma Criminale (2013)
 

Televizija

redaguoti
  • Colomba (1982)
  • Mino - Il piccolo alpino (1986)
  • Diventerò padre (1987)
  • Una vittoria (1988)
  • I cavalieri del cross (1988)
  • Aštuonkojis (1989)
  • Quattro piccole donne (1989)
  • Un cane sciolto (1990)
  • Requiem per voce e pianoforte (1991)
  • Carlo Magno (1993, miniserialas)
  • Per amore o per amicizia (1993)
  • Il prezzo della vita (1995)
  • Donna (1996, serialas)
  • Angelo nero (1998, miniserialas)
  • Amiche davvero!! (1998)
  • Una donna per amico (1998, serialas)
  • Sospetti (2000)
  • Sarò il tuo giudice (2001)
  • Tutto in quella notte (2002)
  • La caccia (2005, miniserialas)
  • I figli strappati (2005)
  • Il gioco delle tre carte (2006)
  • La buona battaglia - Don Pietro Pappagallo (2006)
  • Korleonė (2007, serialas)
  • Codice Aurora (2008)
  • Squadra antimafia (2009-2012, 2014, serialas)
  • Le mani dentro la città (2014, serialas)

Apdovanojimai

redaguoti
  • Flaiano apdovanojimas – geriausia televizijos aktorė (2009)

Nuorodos

redaguoti