Atverti pagrindinį meniu
Sergejus Lazarevas
rus. Сергей Лазарев
Biografija
Pilnas vardasSergejus Viačeslavovičius Lazarevas
Gimė1983 m. balandžio 1 d. (36 metai)
Maskva, Rusija Rusijos TFSR
Žanraipopmuzika
Veikladainininkas, aktorius
Aktyvumo metai1993–dabar
Įrašų kompanijaSony Music
Susijusi veiklaNeposedi, Smash!!,
Svetainėsergeylazarev.ru

Sergejus Viačeslavovičius Lazarevas (rus. Сергей Вячеславович Лазарев, g. 1983 m. balandžio 1 d. Maskvoje) yra Rusijos dainininkas ir aktorius. Buvęs dueto „Smash!!“ narys.

BiografijaKeisti

Sergejus Lazarevas gimė 1983 m. balandžio 1 dieną Maskvoje, Viačeslavo ir Valentinos Lazarevų šeimoje. Turi brolį, vardu Pavelas.

Nuo pat vaikystės Sergejus domėjosi muzika, o nuo šešerių metų lankė sportinę gimnastika. 1996 metais jis buvo vaikų talentų konkurso Bravo Bravissimo Italijoje nugalėtojas. Vėliau tapo vaikų grupės „Neposedi“ nariu. 2000 m. su dainininku Vladu Topalovu subūrė duetą „Smash!!“, tačiau 2004 metais vaikinų keliai išsiskyrė.

Netrukus atlikėjas sėkmingai pradėjo solinę karjerą, taip pat vedė įvairius televizijos projektus („Maidans“, „Operos fantomas“, „Šok!“), buvo projektų „Ukrainos balsas“, „Noriu pas Meladzę“, „Nustebink mane“ komisijos narys, vaidino kine. 2008 metais dalyvavo atrankoje į „Euroviziją“, tačiau jo kūrinys „Flyer“ užėmė ketvirtąją vietą.

2015 metais solinės muzikinės veiklos dešimtmečiui išleistas specialus albumas „The Best“, kuriame sudėti jo geriausi tiek rusiški, tiek angliški kūriniai.

DiskografijaKeisti

Dueto Smash!! sudėtyjeKeisti

  • 2003: Freeway
  • 2004: 2nite

Soliniai albumaiKeisti

  • 2005: Don’t Be Fake
  • 2007: TV Show
  • 2010: Electric Touch
  • 2012: Lazarev. (Лазарев.)

RinkiniaiKeisti

  • 2015: The Best (Russian + English Edition)

NuorodosKeisti


Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Polina Gagarina
„A Million Voices“
 
Rusijos atstovas Eurovizijoje

2016
Po to: