Atverti pagrindinį meniu
Selena Gomez

Selena Gomez 2015
Biografija
Pilnas vardasSelena Marie Gomez
Gimė1992 m. liepos 22 d. (27 metai)
KilmėTeksasas, Flag of the United States.svg JAV
ŽanraiPop, Dance-pop
VeiklaDainininkė, aktorė, verslininkė
InstrumentaiVokalas, pianinas, gitara, būgnai
Aktyvumo metai2002 - dabar
Įrašų kompanijaHollywood Records, Interscope Records
Svetainėwww.selenagomez.com

Selena Marie Gomes (Selena Marie Gomez; gimė 1992 m. liepos 22 d.) – amerikiečių aktorė, popmuzikos atlikėja. Išpopuliarėjo įgarsindama Alex Russo, Emmy apdovanojimą gavusiame Disney kanalo seriale „Vaverlio burtininkai“ (Wizards of Waverly Place).

Vėliau pradėjo vaidinti pati. Pirmieji jos debiutai buvo: „Another Cinderella Story“, „Wizards of Waverly Place: The Movie“, „Princess Protection Program“ ir „Ramona and Beezus“.

Selenos muzikinė karjera prasidėjo kiek vėliau. Po sudalyvavimo Disney Channel TV kanalo „The Wizards of Waverly Place“ serijų garso takelio albume, Selena įkūrė popmuzikos grupę „Selena Gomez & The Scene“, kuri yra išleidusi keturis muzikinius albumus. Po pasirašyto kontrakto su „Hollywood Records“ ji kūrė garso takelius tokiems filmams kaip: „Tinker Bell“, „Another Cinderella Story“, „Wizards of Waverly Place“ ir „Shake It Up“.

2008 metais Selena Gomez buvo nuominuota UNICEF „Geros Valios Ambasadore“, o 2009 metais pasiekė tarptautinio populiarumo popmuzikos scenoje daina „Naturally“.

FilmografijaKeisti

  • 2003 : Spy Kids 3-D: Game Over
  • 2005 : Walker, Texas Ranger: Trial by Fire
  • 2008 : Another Cinderella Story
  • 2008 : Horton Hears a Who!
  • 2009 : Princess Protection Program
  • 2009 : Wizards of Waverly Place: The Movie
  • 2009 : Arthur and the Vengeance of Maltazard
  • 2009 : Arthur 3: The War of the Two Worlds
  • 2010 : Ramona and Beezus
  • 2011 : Monte Carlo
  • 2011 : The Muppets
  • 2012 : Hotel Transylvania
  • 2013 : Spring Breakers
  • 2013 : Aftershock
  • 2013 : The Getaway
  • 2013 : Thirteen Reasons Why
  • 2013 : The Wizards Return: Alex vs. Alex
  • 2015 : Hotel Transylvania 2

TelevizijaKeisti

  • 2002 : Barney & Friends
  • 2006 : Brain Zapped
  • 2006 : The Suite Life of Zack & Cody
  • 2007 : Hannah Montana
  • 2007 : Wizards of Waverly Place
  • 2009 : The Suite Life on Deck
  • 2009 : Sonny With a Chance
  • 2011 : So Random!
  • 2011 : PrankStars
  • 2012 : Funny Or Die

DiskografijaKeisti

Studijiniai albumaiKeisti

Kompiliaciniai albumaiKeisti