Ryan Dolan

Rajanas Dolanas
angl. Ryan Dolan

Ryan Dolan 2013 m.
Biografija
Gimė1985 m. liepos 25 d. (35 metai)
ŽanraiPop
VeiklaDainininkas, dainų autorius
Aktyvumo metai2012–dabar
Svetainėryandolanofficial.com

Rajanas Dolanas (angl. Ryan Dolan; g. 1985 m. liepos 25 d.) – Airijos dainininkas, kuris atstovavo Airijai 2013 m. Eurovizijos dainų konkurse, Švedijoje su daina „Only Love Survives“.

2013 m. gegužės 13 d. išleido savo debiutinį albumą Frequency.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2013: Frequency
  • 2016: Under the Covers, Vol.1

SinglaiKeisti

  • 2013: Only Love Survives
  • 2014: Start Again
  • 2014: Fall to the Floor
  • 2015: Uptown Downtown

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Jedward
„Waterline“
 
Airijos atstovas Eurovizijoje

2013
Po to:
Can-linn, su Kasey Smith
„Heartbeat“