Atverti pagrindinį meniu
Rudra
KilmėSingapūro vėliava Singapūras
Žanraivedinis metalas, black metalas, death metalas
Kūrinių kalbosanglų, sanskritas
Aktyvumo metai1992 -
Įrašų kompanijaTrinity Records, Vic Records
Svetainėhttp://www.rudra.sg/
Nariai
Kathir - vokalas, bosinė gitara
Shiva - būgnai
Simon - gitaros
Vinod - gitaros
Buvę nariai
Alvin Chua
Bala
Kannan
Selvam
Devan
Subash

„Rudra“ – Singapūro metalo muzikos grupė. Jų atliekama muzika dažniausiai įvardijama kaip vediškasis metalas, kuris savyje apjungia juodojo ir mirties metalo ritmus, indiškos muzikos elementus bei sanskrito šlokas.

Grupė įkurta 1992 m. ir pradžioje buvo užrašoma kaip „Rudhra“. Pavadinta vedinio dievo Rudros garbei. Plačiau išgarsėjo 1997 m., o kitais metais išleido debiutinį albumą. „Rudra“ 2005 m. koncertavo Singapūre, Tailande, Indonezijoje, Indijoje, 2007 m. – JAV.

DiskografijaKeisti

  • The Past (Demo, 1995 m.)
  • Rudra (1998 m.)
  • The Aryan Crusade (2001 m.)
  • Kurukshetra (2003 m.)
  • Brahmavidya: Primordial I (2005 m.)
  • Brahmavidya: Transcendental I (2009 m.)
  • Brahmavidya: Immortal I (2011 m.)
  • Rta (2013 m.)

NuorodosKeisti