Rotting Christ

Rotting Christ
Biografija
KilmėFlag of Greece.svg Graikija
ŽanraiBlack metal
Aktyvumo metai1987 - dabar
Įrašų kompanijaSeason of Mist
Nariai
Sakis Tolis
Andreas Lagios
Themis Tolis
Giorgos Bokos
Buvę nariai
Kostas Vassilakopoulos
Georgios Tolias

Rotting Christ (liet. Pūvantis Kristus) – black metal grupė iš Atėnų (Graikijos), susikūrusi 1987. Šiuo metu tai yra viena žinomiausių šio žanro grupių pasaulyje.

Per beveik du dešimtmečius grupės muzika nuo black metal tobulėjo iki sudėtingo žanrų mišinio. Jų kūryboje galima jausti ir doom metal, ir atmospheric ir net gothic elementų.

2005 m. rugsėjo 4 d. Rotting Christ koncertavo ir Lietuvoje, Vilniuje.

NariaiKeisti

Buvę nariaiKeisti

DiskografijaKeisti

  • Satanus Thedeum (1989)
  • Passage to Arcturo (1991)
  • Thy Mighty Contract (1993)
  • Non Serviam (1994)
  • Triarchy of Lost Lovers (1996)
  • A Dead Poem (1997)
  • Sleep of Angels (1999)
  • Khronos 666' (2000)
  • Genesis (2002)
  • Sanctus Diavolos (2004)
  • Theogonia (2007)
  • Aealo (2010)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka