Rosemary Dexter
Tikras vardas Rosemarie Dexter
Gimė 1944 m. liepos 19 d.
Kveta, Pakistanas
Mirė 2010 m. rugsėjo 8 d. (66 metai)
Recanati, Italija
Šalis Italija

Rozmari Dekster (it. Rosemary Dexter, 19442010 m.) buvo italų kino aktorė, gimusi Pakistane, brito ir anglomianmarietės šeimoje.

Kine filmavosi 1963 – 1976 m.

Filmografija Keisti

 
 
  • Omicron (1963)
  • Oltraggio al pudore (1964)
  • Desideri d'estate (1964)
  • Giulietta e Romeo (1964)
  • Casanova '70 (1965)
  • Altissima pressione (1965)
  • Keliais doleriais daugiau (1965)
  • Un uomo a metà (1966)
  • Gente d'onore (1967)
  • Per amore... per magia... (1967)
  • Il sesso degli angeli (1967)
  • El desperado (1967)
  • House of Cards (1968)
  • Markizas de Sadas. Žiustina (1968)
  • The Shoes of the Fisherman (1968)
  • I quattro del pater noster (1969)
  • La mafia lo chiamava il Santo ma era un castigo di Dio (1969)
  • Violenza al sole - Una estate in quattro (1970)
  • Mio Mao - Fatiche ed avventure di alcuni giovani occidentali per introdurre il vizio in Cina (1970)
  • Mazzabubù... Quante corna stanno quaggiù? (1971)
  • I figli chiedono perché (1972)
  • L'occhio nel labirinto (1972)
  • L'ultimo uomo di Sara (1973)
  • Sette ore di violenza per una soluzione imprevista (1973)
  • Dieve mano, kaip žemai aš puoliau! (1974)
  • Nepilnametė (1974)
  • Catene (1974)
  • Povero Cristo (1975)
  • Rapporto a tre (1976)

Nuorodos Keisti