Atverti pagrindinį meniu

Roger Cicero

Vokietijos džiazo atlikėjas
Roger Cicero

Roger Cicero 2007 m. Eurovizijoje
Biografija
Pilnas vardasRoger Marcel Cicero Ciceu
Gimė1970 m. liepos 6 d.
Berlynas, Vokietija
KilmėVokietijos vėliava Vokietija
Mirė2016 m. kovo 24 d. (45 metai)
Hamburgas, Vokietija
Žanraidžiazas, pop
Veikladainininkas, dainų autorius
Aktyvumo metai2003–2016
Svetainėrogercicero.de

Roger Marcel Cicero Ciceu (1970 m. liepos 6 d. Berlyne2016 m. kovo 24 d. Hamburge) – Vokietijos džiazo atlikėjas, Rumunijos pianisto Eugen Cicero sūnus.

2007 metais dalyvavo 2007 m. „Eurovizijos“ konkurse su daina „Frauen regier’n die Welt“ (liet. Moterys valdo pasaulį).

Turinys

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2003: The Essence Of A Live Event
  • 2004: Home
  • 2005: There I go
  • 2006: Good Morning Midnight
  • 2006: Männersachen
  • 2007: Beziehungsweise
  • 2009: Artgerecht

SinglaiKeisti

  • 2006: Zieh die Schuh aus
  • 2006: So geil Berlin
  • 2006: Ich atme ein
  • 2006: Murphys Gesetz
  • 2007: Frauen regier’n die Welt
  • 2007: Guess who rules the world
  • 2007: Die Liste
  • 2007: Bin heute Abend bei dir
  • 2008: Wovon träumst du nachts?
  • 2008: Alle Möbel verrückt
  • 2009: Nicht Artgerecht
  • 2009: Boutique

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Texas Lightning
„No No Never“
 
Vokietijos atstovas Eurovizijoje

2007
Po to:
No Angels
„Disappear“