Atverti pagrindinį meniu
Rebeka Dremelj
Biografija
Gimė1980 m. liepos 25 d. (39 metai)
Brežicės, Jugoslavija
KilmėSlovėnijos vėliava Slovėnija
Žanraipop
Veikladainininkė, modelis, aktorė
Aktyvumo metai2001–
Svetainėwww.rebekadremelj.com

Rebeka Dremelj (g. 1980 m. liepos 25 d.) – slovėnų dainininkė, modelis, aktorė ir televizijos laidų vedėja, „Mis Slovėnija 2001“ nugalėtoja, Slovėnijos atstovė 2008 m. Eurovizijos dainų konkurse.

KarjeraKeisti

Rebeka gerai žinoma savo tėvynėje kaip grožio konkurso „Mis Slovėnija 2001“ nugalėtoja, taip pat 2003 m. dalyvavo „Mis Pasaulis“.

Tarptautiniame konkurse „Eurovizija 2008“ Rebeka Dremelj atstovavo savo šaliai su daina „Vrag naj vzame“. Pusfinalyje užėmė vienuoliktą vietą ir nepateko į finalą.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2002 – Prvi korak
  • 2004 – To sem jaz
  • 2006 – Pojdi z menoj
  • 2009 – Nepremagljiva
  • 2010 – Differo

SinglaiKeisti

  • Ko ugasnejo luči
  • Prvi korak
  • Nisem kriva
  • Ne ustavi se
  • Ne boš se igral
  • Pojdi z menoj
  • To je prava noč
  • Daj mi daj
  • Slovenski superboy
  • Vrag naj vzame
  • Petek 13.
  • Sončno dekle
  • Ribica
  • Brez obraza

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Maša Merc
Mis Slovėnija
2001
Po to:
Nataša Krajnc
Prieš tai:
Alenka Gotar
„Cvet z juga“
 
Slovėnijos atstovė Eurovizijoje

2008
Po to:
Quartissimo ir Martina Majerle
„Love Symphony“