Piotras Jelfimovas

Piotras Jelfimovas
Пётр Елфімаў
Biografija
Gimė1980 m. vasario 15 d. (40 metų)
Mogiliavas, Baltarusija
KilmėBaltarusijos vėliava Baltarusija
Žanraipop, rokas
Veikladainininkas, dainų autorius
Svetainėpetrelfimov.ru

Piotras Jelfimovas (blrs. Пётр Елфімаў; g. 1980 m. vasario 15 d. Mogiliave) – Baltarusijos dainininkas, dainų autorius, Baltarusijos atstovas 2009 m. Eurovizijos konkurse.

1998 metais baigė muzikos ir choreografijos mokyklą gimtajame Mogiliave. 2004 metais laimėjo „Slavianski Bazaar“ konkursą Vitebske.

DiskografijaKeisti

  • 2006 – Я хочу
  • 2007 – Колокола
  • 2009 – Eyes That Never Lie
  • 2009 – С новым рожденьем
  • 2012 – Книга откровений

GalerijaKeisti

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Ruslanas Alechno
„Hasta la Vista“
 
Baltarusijos atstovas Eurovizijoje

2009
Po to:
3+2
„Butterflies“