Piotras Jelfimovas

(Nukreipta iš puslapio Petr Elfimov)
Piotras Jelfimovas
Пётр Елфімаў
Biografija
Gimė1980 m. vasario 15 d. (40 metų)
Mogiliavas, Baltarusija
KilmėBaltarusijos vėliava Baltarusija
Žanraipop, rokas
Veikladainininkas, dainų autorius
Svetainėpetrelfimov.ru

Piotras Jelfimovas (blrs. Пётр Елфімаў; g. 1980 m. vasario 15 d. Mogiliave) – Baltarusijos dainininkas, dainų autorius, Baltarusijos atstovas 2009 m. Eurovizijos konkurse.

1998 metais baigė muzikos ir choreografijos mokyklą gimtajame Mogiliave. 2004 metais laimėjo „Slavianski Bazaar“ konkursą Vitebske.

DiskografijaKeisti

  • 2006 – Я хочу
  • 2007 – Колокола
  • 2009 – Eyes That Never Lie
  • 2009 – С новым рожденьем
  • 2012 – Книга откровений

GalerijaKeisti

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Ruslanas Alechno
„Hasta la Vista“
 
Baltarusijos atstovas Eurovizijoje

2009
Po to:
3+2
„Butterflies“