PeR (grupė)

PeR

PeR atlieka dainą „Here We Go“ Eurovizijoje
Biografija
KilmėLatvijos vėliava Latvija
Žanraipop, bitboksas
Kūrinių kalbosanglų, latvių, rusų
Aktyvumo metai2007–dabar
Įrašų kompanijaPlatforma Music
Nariai
Ralfs Eilands (2007–dabar)
Edmunds Rasmanis (2008–dabar)
Buvę nariai
Emīls Vegners (2007–2008 m.)
Pēteris Upelnieks (2007–2011 m.)

PeR – Latvijos pop ir bitbokso grupė, įkurta 2007 metais. Grupę sudaro muzikantai Ralfas Eilandas ir Edmundas Rasmanis.

Po trijų nesėkmingų bandymų atstovauti Latvijai Eurovizijos dainų konkursę, Per visgi laimėjo atranką 2013 m. „Dziesma“ konkurse ir gavo teisę atstovauti šaliai 2013 m. Eurovizijoje su daina „Here We Go“. Ten grupė finalo nepasiekė.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2012 – PeR

SinglaiKeisti

  • 2009 – „Bye, Bye“
  • 2009 – „Bums“
  • 2010 – „Like a Mouse“
  • 2010 – „Līdzsvarā“
  • 2011 – „Go Get Up“
  • 2011 – „Mazajām Sirsniņām“
  • 2012 – „Disco Superfly“
  • 2013 – „Sad Trumpet“
  • 2013 – „Here We Go“

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Anmary
„Beautiful Song“
 
Latvijos atstovai Eurovizijoje

2013
Po to:
Aarzemnieki
„Cake to Bake“