Patrizia Gori

Patrizia Gori
Quelli che contano 33.png
Kadras iš filmo
Tie, kurie viską sprendžia
Tikras vardas Patricia Gore
Gimė 1950 m. Roma
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Aktyvumo metai 1970–1982
Užsiėmimas aktorė
Žymesni vaidmenys

Patricija Gori (it. Patrizia Gori; g. 1950 m. Romoje) – italų aktorė.

FilmografijaKeisti

  • Il prete sposato (1971)
  • Rugantino (1973)
  • Il re della mala (1973)
  • L'eredità dello zio buonanima (1974)
  • Tie, kurie viską sprendžia (1974)
  • L'educanda (1975)
  • Le dolci zie (1975)
  • Emanuelle e Françoise (Le sorelline) (1975)
  • Calore in provincia (1975)
  • Un urlo dalle tenebre (1975)
  • Roma drogata la polizia non può intervenire (1975)
  • Stangata in famiglia (1976)
  • Le due orfanelle (1976)
  • Slopinimas (1976)
  • I vizi morbosi di una governante (1977)
  • La sorprendente eredità del tontodimammà (1977)
  • Perversion (1977)
  • Fraulein Kitty (1977)
  • La guerra dei robot (1978)
  • Il commissario Verrazzano (1978)
  • La calda bestia di Spilberg (1978)
  • Belli e brutti ridono tutti (1979)
  • Gamines à tout faire (1979)
  • Un uomo da ridere (1980, mini serialas)
  • L'assassino ha le ore contate (1981, serialas)
  • Le professeur Raspoutine (1982)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

ŠaltiniaiKeisti