Atverti pagrindinį meniu
Patricia Kraus

Patricia Kraus 1987 m.
Biografija
Gimė1964 m. sausio 4 d. (55 metai)
Milanas, Italijos vėliava Italija
Žanraipop, džiazas, bliuzas
Veikladainininkė
Aktyvumo metai1987-dabar
Svetainėpatriciakraus.es

Patricia Kraus (g. 1964 m. sausio 4 d. Milane) yra ispanų dainininkė.

Patricia yra Ispanijos tenoro Alfredo Kraus dukra, muzikinę karjerą pradėjo nuo devynerių metų.

1987 metais transliuotojo TVE išrinkta atstovauti Ispanijai „1987 m. Eurovizijoje“. Jame su daina „No estás solo“ atlikėja užėmė 19 vietą, surinkusi 10 taškų. Tais pačiais metais ji išleido debiutinį albumą „Patricia Kraus“. Patricia taip pat išleido du albumus su būgnininku Daniel Assante ir du albumus kartu su grupe „Waxbeat“.

DiskografijaKeisti

  • Patricia Kraus (1987)
  • De animales y selva (1989)
  • El eco de tu voz (1991)
  • Bateria y Voz en dos Movimientos (1996) – su Daniel Assante
  • Atlanterra (1998) – su Daniel Assante
  • I Amm (1998)
  • Lava’s Lamp (2000) – su Waxbeat
  • Go Outside and Play (2003) – su Waxbeat
  • Alma (2007)
  • Vintage fun club (2009)
  • Retrocollection (2011)
  • Divazz (2013)

NuorodosKeisti


Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Cadillac
„Valentino“
 
Ispanijos atstovė Eurovizijoje

1987
Po to:
La Década Prodigiosa
„La chica que yo quiero (Made in Spain)“