Atverti pagrindinį meniu
Paris Hilton
Paris Hilton 3.jpg
Tikras vardas Paris Whitney Hilton
Gimė 1981 m. vasario 17 d. (38 metai)
Šalis JAV
Žymesni vaidmenys

Paris Whitney Hilton (g. 1981 m. vasario 17 d.) – JAV modelis, aktorė, dainininkė. Ji yra šeimos verslo – didžiausio pasaulyje viešbučių tinklo Hilton – paveldėtoja.

BiografijaKeisti

Paris Hilton gimė 1981 m. vasario 17 d. Niujorke Ricko ir Kathy Hiltonų šeimoje. Vos gimusi mažoji Paris tapo Conrado Hiltono, „Hilton“ viešbučių tinklo įkūrėjo, proanūke ir turto paveldėtoja. Jaunesnioji Paris sesuo Nicky Hilton gimė 1983 m. ir yra kita didžiulio turto paveldėtoja.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

SinglaiKeisti

  • 2006 Stars Are Blind
  • 2006 Turn It Up
  • 2006 Nothing in This World
  • 2007 Jealousy/Screwed

FilmografijaKeisti

  • Wishman (1991)
  • Sweetie Pie (2000)
  • Zoolander (2001)
  • Nine Lives (2002)
  • QIK2JDG (2002)
  • L. A. Knights (2003)
  • Wonderland (2003)
  • The Cat in the Hat (2004)
  • The Hillz (2004)
  • Raising Helen (2004)
  • 1 Night in Paris (2004)
  • House of Wax (2005)
  • Bottoms Up (2006)
  • Pledge This! (2006)
  • The Hottie and the Nottie (2008)
  • Repo! The Genetic Opera (2008)
  • An American Carol (2008)
  • Rex (2009)
  • Pedal to the Metal (2009)
  • Supernatural (2009)
  • The Dog Who Saved Christmas Vacation (2010)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka