Atverti pagrindinį meniu
No Angels
Biografija
KilmėVokietijos vėliava Vokietija
Žanraielectropop, europop, pop, teen pop
Aktyvumo metai2000–2003
2007–2014
Svetainėnoangels-music.de

No Angels yra vokiečių merginų grupė, išgarsėjusi 2000 metais TV realybės šou „Popstars“ Vokietijoje. Grupė buvo pasirinkta atstovauti Vokietijai 2008 m. Eurovizijos dainų konkurse.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • Elle’ments (2001)
  • Now… Us! (2002)
  • When the Angels Swing (2002)
  • Pure (2003)
  • The Best of No Angels (2003)
  • Acoustic Angels (2004)
  • Destiny (2007)
  • Very Best of No Angels (2008)
  • Welcome To The Dance (2009)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Roger Cicero
„Frauen regier'n die Welt“
 
Vokietijos atstovės Eurovizijoje

2008
Po to:
Alex Swings Oscar Sings
„Miss Kiss Kiss Bang“