Nikolajus Baskovas

 NoFonti.svg  Šiam straipsniui ar jo daliai trūksta išnašų į šaltinius
(pažymėtas nuo 2020 m. lapkričio).

Jūs galite padėti Vikipedijai pridėdami tinkamas išnašas su šaltiniais.
Nikolajus Baskovas
Николай Басков
Biografija
Gimė1976 m. spalio 15 d. (44 metai)
Balašicha, Rusijos TFSR, TSRS vėliava TSRS
KilmėRusijos vėliava Rusija
Žanraiopera, estrada
Veikladainininkas, vedėjas, aktorius
Aktyvumo metai2000–dabar
Susijusi veiklaTaisija Povalij, Maksimas Galkinas, Montserrat Caballé, Oksana Fiodorova, Katia Lel

Nikolajus Viktorovičius Baskovas (rus. Николай Викторович Басков; g. 1976 m. spalio 15 d. Balašichoje) – Rusijos pop ir operos dainininkas (tenoras) ir televizijos asmenybė. Ukrainos Liaudies artistas (2004 m.), Rusijos Liaudies artistas (2009 m.).

DiskografijaKeisti

  • 2000 – Посвящение
  • 2000 – Посвящение на бис
  • 2001 – Шедевры уходящего века
  • 2001 – Мне 25
  • 2004 – Никогда не говори прощай
  • 2004 – Отпусти меня (su T. Povali)
  • 2005 – Лучшие песни
  • 2007 – Тебе одной
  • 2008 – 69 лучших песен
  • 2009 – Внезапная любовь (neoficialus albumas)
  • 2009 – Одна на миллион (neoficialus albumas)
  • 2011 – Romantic Journey