Atverti pagrindinį meniu
Nayah

Nayah 2011 m.
Biografija
Pilnas vardasSylvie Mestre
Gimė1960 m. (~59 metai)
Perpinjanas, Prancūzijos vėliava Prancūzija
Veikladainininkė

Sylvie Mestre (geriau žinoma kaip Nayah, g. 1960 m. Perpinjane) yra Prancūzijos dainininkė.

1999 metais išrinkta atstovauti Prancūzijai Eurovizijos konkurse Jeruzalėje, kur su daina „Je veux donner ma voix“ užėmė 19 vietą iš 23 dalyvių. Lietuvos komisija atlikėjai skyrė 2 taškus.

DiskografijaKeisti

  • 1989: Toi et Moi (Nayah & Michaël Fuks)
  • 1999: Je veux donner ma voix
  • 2010: Enfant rêve
  • 2013: Je suis

BibliografijaKeisti

  • 2005: Fiers to be Raëlian

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Marie Line
„Où aller“
 
Prancūzijos atstovė Eurovizijoje

1999
Po to:
Sofia Mestari
„On aura le ciel“