Moderat
Moderat
Moderat pasirodymas 2009 m.
Biografija
KilmėBerlynas, Vokietija
ŽanraiElektroninė muzika, IDM, glitch, minimal techno
Aktyvumo metai2002–dabar
Įrašų kompanijaBPitch Control, Monkeytown, Mute
Susijusi veiklaModeselektor, Apparat
Svetainėmoderat.fm
Nariai
Sebastian Szary 1975 m. (~48 metai)
Gernot Bronsert 1978 m. (~45 metai)
Sacha Ring 1978 m. (~45 metai)

Moderat – vokiečių elektroninės muzikos projektas, susidedantis iš muzikanto Apparat ir grupės Modeselektor.

IstorijaKeisti

Projektas įkurtas 2002 m., tačiau išleidus pirmąjį EP, veikla buvo nutraukta dėl nesutarimų ir skirtingų nuomonių kūrybos procese.[1]

Jų pirmas albumas pavadinimu „Moderat“ buvo išleistas 2009 m. įrašų kompanijoje „BPitch Control“, praėjus septyneriems metams nuo jų pirmojo EP išleidimo.

2013 m. išleido antrąjį albumą, pavadinimu „II“, leidybinėje kompanijoje „Monkeytown“. Nuo 2009 m. grupė aktyviai koncertuoja Europoje ir kitose pasaulio šalyse. Moderat 2014 m. vasarą koncertavo Lietuvoje, menų fabrike „Loftas“ ir surengė vieną įspūdingiausių šou klubo istorijoje.[2]

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2009: Moderat
  • 2013: II
  • 2016: III

Singlai ir EPKeisti

  • 2003: Auf Kosten Der Gesundheit
  • 2009: Seamonkey
  • 2009: The Unofficial Mixes Of Moderat Pt #1
  • 2009: Rusty Nails
  • 2013: Gita
  • 2013: Bad Kingdom - Head High & Marcel Dettmann Remixes
  • 2013: Bad Kingdom
  • 2014: Last Time
  • 2014: Bad Kingdom Remixes

RinkiniaiKeisti

  • 2010: Modeselektor / Moderat - 50 Weapons Of Choice #2-9

DJ miksaiKeisti

  • 2013: Groove 143 / CD 52

ŠaltiniaiKeisti

  1. Moderat tinklapis, žiūrėta 2014-05-01[1][neveikianti nuoroda]
  2. DJ Scene portalas, žiūrėta 2014-06-21[2][neveikianti nuoroda]

NuorodosKeisti