Michael Clarke Duncan

Michael Clarke Duncan
MichaelClarkeDuncanJan09.jpg
Tikras vardas Michael Clarke Duncan
Gimė 1957 m. gruodžio 10 d. Čikaga, Ilinojus
Mirė 2012 m. rugsėjo 3 d. (54 metai) Los Andželas, Kalifornija
Šalis Jungtinių Amerikos Valstijų vėliava Jungtinės Amerikos Valstijos
Žymesni vaidmenys
Džonas Kofis,
(„Žalioji mylia“, 1999)

Michael Clarke Duncan (1957 m. gruodžio 10 d., Čikagoje, Ilinojuje – 2012 m. rugsėjo 3 d., Los Andžele, Kalifornijoje) – amerikiečių aktorius. Geriausiai žinomas už Džono Kofio vaidmenį filme „Žalioji Mylia“, už kurį buvo nominuotas „Oskaro“ ir „Auksinio gaublio“ apdovanojimams.[1]

FilmografijaKeisti

  • 1995: Friday
  • 1997: Back in Business
  • 1998: Caught Up
  • 1998: The Players Club
  • 1998: Bulworth
  • 1998: Armageddon
  • 1998: A Night at the Roxbury
  • 1999: The Underground Comedy Movie
  • 1999: Breakfast of Champions
  • 1999: Žalioji mylia
  • 2000: The Whole Nine Yards
  • 2001: See Spot Run
  • 2001: Cats & Dogs
  • 2001: Beždžionių planeta
  • 2001: They Call Me Sirr
  • 2002: Skorpionų karalius
  • 2003: Drąsiaširdis
  • 2003: George of the Jungle 2
  • 2003: Brolis lokys
  • 2003: Kim Possible: A Stitch in Time
  • 2004: D.E.B.S.
  • 2004: George and the Dragon
  • 2004: Pursued
  • 2005: Racing Stripes
  • 2005: Nuodėmių miestas
  • 2005: The Golden Blaze
  • 2005: Dinotopia: Quest for the Ruby Sunstone
  • 2005: Sala
  • 2005: Stewie Griffin: The Untold Story
  • 2005: The Land Before Time XI: Invasion of the Tinysauruses
  • 2006: Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
  • 2006: Brother Bear 2
  • 2006: Nevykėlių mokykla
  • 2006: One Way
  • 2006: Air Buddies
  • 2007: The Last Mimzy
  • 2007: Slipstream
  • 2008: Welcome Home Roscoe Jenkins
  • 2008: Delgo
  • 2008: Kung Fu Panda
  • 2008: American Crude
  • 2009: The Slammin' Salmon
  • 2009: Street Fighter: The Legend of Chun-Li
  • 2010: Redemption Road
  • 2010: Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
  • 2011: Cross
  • 2011: A Crush on You
  • 2011: Legend of Kung Fu Rabbit
  • 2011: Green Lantern
  • 2012: From the Rough
  • 2012: In the Hive
  • 2012: The Challenger
  • 2013: A Resurrection

IšnašosKeisti

  1. Douglas Martin. „Michael Clarke Duncan, Actor, Dies at 54“, The New York Times, 2012-09-03. Nuoroda tikrinta 2021-03-31.

NuorodosKeisti