Atverti pagrindinį meniu
Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ)

MFÖ 2012 m.
Biografija
KilmėTurkijos vėliava Turkija
Žanrairokas, poprokas
Aktyvumo metai1984–dabar
Svetainėmfo.com.tr
Nariai
Mazhar Alanson
Fuat Güner
Özkan Uğur

Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) yra viena populiariausių muzikos grupių Turkijoje. Trio sudaro Mazhar Alanson, Fuat Güner ir Özkan Uğur.

Grupė susikūrė 1984 metais, tais pačiais metais išleido debiutinį albumą „Ele güne karşı“. MFÖ du kartus atstovavo Turkijai „Eurovizijos“ dainų konkurse: 1985 metais su daina „Didai didai dai“, o 1988-aisiais – su „Sufi“.

Nuo 1995 m. grupės nariai pradėjo solines karjeras. 1998 metais Mazhar Alanson nusifilmavo filme „Her Şey Çok Güzel Olacak“. 1999 m. balandį Fuat Güner išleido pirmąjį solinį albumą. Özkan Uğur atlieka įvairius vaidmenis teatre ir kine.

DiskografijaKeisti

  • Ele Güne Karşı (1984)
  • Aşık Oldum / I Fell In Love (1985)
  • Peki Peki Anladık (1985)
  • Vak The Rock (1986)
  • No Problem (1987)
  • The Best Of MFÖ (1989)
  • Geldiler (1990)
  • Agannaga Rüşvet (1992)
  • Dönmem Yolumdan (1992)
  • M.V.A.B. (1995)
  • MFÖ (2003)
  • Collection (2003)
  • AGU (2006)
  • Ve MFÖ (2011)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Beş Yıl Önce, On Yıl Sonra
„Halay“
 
Turkijos atstovai Eurovizijoje

1985
Po to:
Klips ve Onlar
„Halley“
Prieš tai:
Seyyal Taner ir Lokomotif
„Şarkım Sevgi Üstüne“
 
Turkijos atstovai Eurovizijoje

1988
Po to:
Pan
„Bana Bana“