Marjorie Noël

Marjorie Noël

Marjorie Noël 1965 m.
Biografija
Pilnas vardasFrançoise Nivot
Gimė1945 m. gruodžio 25 d.
KilmėParyžius, Prancūzijos vėliava Prancūzija
Mirė2000 m. balandžio 30 d. (54 metai)
Žanraipop
Veikladainininkė

Marjorie Noël (tikrasis vardas – Françoise Nivot; 1945 m. gruodžio 25 d. – 2000 m. balandžio 30 d.) – prancūzų 7-ojo dešimtmečio pop dainininkė, geriausiai žinoma dėl dalyvavimo 1965 m. Eurovizijoje.

Noël gimė Paryžiuje. Jos pirmieji įrašai išleisti 1964 metais, o po metų ji buvo pakviesta atstovauti Monakui Eurovizijos konkurse, kuris vyko kovo 20 dieną Neapolyje, Italijoje. Su balade „Va dire à l’amour“ užėmė devintą vietą iš 18 dalyvių.[1][2]

DiskografijaKeisti

  • 1964: Tu vas partir
  • 1964: Si j'étais plus jolie qu’elle
  • 1965: Va dire à l’amour
  • 1965: Je te dis mon âge
  • 1965: Fais attention
  • 1966: Les portes-clefs
  • 1967: Au temps des princes charmants

IšnašosKeisti

  1. „ESC History 1965“. esc-history.com. 
  2. „1965 - Monaco“. diggiloo.net. 

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Romuald
„Où sont-elles passées“
 
Monako atstovė Eurovizijoje

1965
Po to:
Tereza
„Bien plus fort“