Marc Anthony

Marc Anthony
Biografija
Pilnas vardasMarco Antonio Muñiz
Gimė1968 m. rugsėjo 16 d. (51 metai)
Niujorkas, Jungtinių Amerikos Valstijų vėliava Jungtinės Amerikos Valstijos
Žanraisalsa, pop
Veiklaaktorius, įrašų prodiuseris, dainininkas, dainų autorius, televizijos prodiuseris
Aktyvumo metai1989–dabar
Svetainėmarcanthonyonline.com

Marco Antonio Muñiz (g. 1968 m. rugsėjo 16 d.; profesionaliai žinomas kaip Marc Anthony) – amerikiečių aktorius, įrašų prodiuseris, dainininkas, dainų autorius ir televizijos prodiuseris. Jis yra geriausiai žinomas dėl Lotynų salsos numerių ir baladžių. Anthony laimėjo daugybę apdovanojimų, o jo pasiekimai buvo pagerbti įvairiais pripažinimais.

DiskografijaKeisti

  • 1988: Rebel
  • 1991: When the Night is Over
  • 1993: Otra Nota
  • 1995: Todo A Su Tiempo
  • 1997: Contra La Corriente
  • 1999: Marc Anthony
  • 2001: Libre
  • 2002: Mended
  • 2004: Amar Sin Mentiras
  • 2004: Valió la Pena
  • 2007: El Cantante
  • 2010: Iconos
  • 2013: 3.0

NuorodosKeisti