Atverti pagrindinį meniu

Malena Ernman

Švedijos operos dainininkė
Malena Ernman

Malena Ernman 2009 m.
Biografija
Pilnas vardasSara Magdalena Ernman
Gimė1970 m. lapkričio 4 d. (48 metai)
KilmėŠvedijos vėliava Švedija
Žanraiopera, džiazas
Veikladainininkė
Aktyvumo metainuo 1998
Įrašų kompanijaRoxy Recordings Stockholm
Svetainėmalenaernman.com

Sara Magdalena „Malena“ Ernman (g. 1970 m. lapkričio 4 d.) – Švedijos operos dainininkė (mecosopranas). Ernman atstovavo Švedijai 2009 m. Eurovizijos dainų konkurse Maskvoje, Rusijoje. Ji yra Švedijos karališkosios muzikos akademijos narė.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2000: Naïve
  • 2001: Cabaret Songs
  • 2003: Songs in
  • 2003: My Love
  • 2009: La Voix du Nord
  • 2010: Santa Lucia – En Klassisk Jul (kalėdinis albumas)
  • 2011: Opera di Fiori
  • 2013: I Decembertid
  • 2014: SDS

SinglaiKeisti

  • 2009 – La voix
  • 2010 – Min plats på jorden

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Charlotte Perrelli
„Hero“
 
Švedijos atstovė Eurovizijoje

2009
Po to:
Anna Bergendahl
„This Is My Life“