Atverti pagrindinį meniu
Maja Keuc
Biografija
Gimė1992 m. sausio 16 d. (27 metai), Mariboras, Slovėnija
KilmėSlovėnijos vėliava Slovėnija
Žanraipop
Veikladainininkė
Aktyvumo metainuo 2010

Maja Keuc (g. 1992 m. sausio 16 d. Maribore, Slovėnijoje) – Slovėnijos dainininkė, atstovavusi savo šaliai 2011 m. Eurovizijos dainų konkurse su daina „No One“.

2010 m. Maja dalyvavo talentų šou „Slovenija ima talent“, kuriame ji užėmė antrą vietą.

DiskografijaKeisti

Studijiniai albumaiKeisti

  • Indigo (2011)
  • Fairytales (2016)

SinglaiKeisti

  • No One (2011)
  • Zmorem (2011)
  • You’re a Tree and I’m a Balloon (2011)
  • Get The Party Started (2011)
  • Go With The Flow (2011)
  • Ta planet (2011)
  • Na pol poti (2011)
  • Krog (2011)
  • Ta čas (2012)
  • Tako lepo mi je (2012)
  • Close to You (2014)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Ansambel Roka Žlindre ir Kalamari
„Narodnozabavni rock“
 
Slovėnijos atstovė Eurovizijoje

2011
Po to:
Eva Boto
„Verjamem“