Mötley Crüe

Mötley Crüe

Mötley Crüe 2008 m.
Biografija
KilmėFlag of the United States.svg JAV
ŽanraiGlam metal
Hard rock
Heavy metal
Aktyvumo metai1981–2015
Įrašų kompanijaMötley Records
Eleven Seven Music
Elektra Records
Leathür Records
Warner Music Group
Roadrunner Records
Svetainėwww.motley.com
Nariai
Vincas Nylas
Tomis Ly
Mikas Marsas
Nikki Sixx
Buvę nariai
Džonas Korabis
Rendis Kastilas
Samanta Maloni

„Mötley Crüe“ amerikiečių glam metalo grupė, susikūrusi 1981 metais Los Andžele, Kalifornijoje, JAV.

DiskografijaKeisti

  • To Fast For Love (1981)
  • Shout At The Devil (1983)
  • Theatre Of Pain (1985)
  • Girls, Girls, Girls (1987)
  • Dr. Feelgood (1989)
  • Mötley Crüe (1994)
  • Generation Swine (1997)
  • New Tattoo (2000)
  • Saints Of Los Angeles (2008)

PersonalasKeisti

Dabartiniai narai
  • Vincas Nylas – vokalistas, gitaristas (1981–1992, 1997–dabar)
  • Mikas Marsas – gitaristas (1981–dabar)
  • Nikki Sixx – bosistas (1981–dabar)
  • Tomis Ly – būgnininkas, perkusijonistas, klavišininkas (1981–1999, 2004–dabar)

Buvę nariai