Liza Minnelli

Liza Minnelli
LIZA MINELLI 1997.jpg
Tikras vardas Liza May Minnelli
Gimė 1946 m. kovo 12 d. (74 metai), Los Andželas, JAV
Šalis Flag of the United States.svg JAV
Žymesni vaidmenys
Apdovanojimai
Oskaras – Geriausia aktorė
Cabaret“ (1972 m.)

Liza Minnelli (1946 m. kovo 12 d.) – JAV dainininkė ir filmų aktorė, Oskaro nugalėtoja.

BiografijaKeisti

Tėvas – Vincente Minnelli, filmų režisierius, motina – Judy Garland, dainininkė ir aktorė.

1972 m. pelnė Oskarą už geriausios aktorės vaidmenį filme „Cabaret“.[1]

DiskografijaKeisti

  • Liza! Liza! (1964)
  • It Amazes Me (1965)
  • There Is a Time (1966)
  • Liza Minnelli (1968)
  • Come Saturday Morning (1969)
  • New Feelin' (1970)
  • The Singer (1973)
  • Tropical Nights (1977)
  • Results (1989)
  • Gently (1996)
  • Confessions (2010)

IšnašosKeisti

NuorodosKeisti