Atverti pagrindinį meniu
Liane Augustin

Liane Augustin 1958 m.
Biografija
Pilnas vardasLiane Augustin
Gimė1927 m. lapkričio 18 d.
Berlynas, Vokietijos vėliava Vokietija
Mirė1978 m. balandžio 30 d. (50 metų)
Viena, Austrijos vėliava Austrija
Žanraišlageris
Veikladainininkė, aktorė

Liane Augustin (1927 m. lapkričio 18 d. – 1978 m. balandžio 30 d.) – Vokietijos-Austrijos dainininkė ir aktorė.

Atstovavo Austrijai 1958 m. Eurovizijos dainų konkurse su daina „Die ganze Welt braucht Liebe“. Daina su 8 taškais užėmė 5 vietą.

DiskografijaKeisti

  • Orient-Express (1952)
  • The Bohème Bar (1953)
  • A Continental Cocktail (1953)
  • Café Continental (1954)
  • Glowing Embers (1955)
  • Berlin Cabaret Songs (1955)
  • Vienna Midnight (1956)
  • Rendezvous avec Liane (1956)
  • Paris Midnight (1956)
  • Die Dreigroschenoper (1956)
  • Embraceable you (Liane sings George Gershwin; 1957)
  • Winter Wonderland (1957)
  • Vienna by Night (1957)
  • Paris After Midnight (1957)
  • Night and Day (Songs of Cole Porter; 1958)
  • April in Paris (1962)

FilmografijaKeisti

  • Die Fiakermilli (1953)
  • Lavendel (1953)
  • Der rote Prinz (1954)
  • …und wer küßt mich? (1956)
  • Liebe, die den Kopf verliert (1956)
  • Licht auf der Piazza (1962)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Bob Martin
„Wohin, kleines Pony?“
 
Austrijos atstovė Eurovizijoje

1958
Po to:
Ferry Graf
„Der K und K Kalypso aus Wien“