Atverti pagrindinį meniu

Les Fatals Picards

Prancūzijos rock/punk grupė, įkurta 1998 metais
Les Fatals Picards
Biografija
KilmėPrancūzijos vėliava Prancūzija
Žanrairokas, pankrokas
Aktyvumo metai1998–dabar
Nariai
Laurent Honel
Jean-Marc Sauvagnargues
Paul Léger
Yves Giroud
Buvę nariai
Ivan Callot
Regis Rodrigues
Gilles Di Giovanni
Eric Charpentier
Olivier Delafosse
Jonathan Bénisty

Les Fatals Picards yra Prancūzijos rock/punk grupė, įkurta 1998 metais. Jie atstovavo Prancūzijai 2007 m. Eurovizijoje su daina „L’amour à la Française“ (Meilė prancūziškai). Su 19 taškų užėmė 22 vietą iš 24 dalyvių.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2000: Amiens c’est aussi le tien
  • 2001: Navet Maria
  • 2003: Droit de véto
  • 2005: Picardia independenza
  • 2007: Pamplemousse mécanique
  • 2008: Public
  • 2009: Le sens de la gravité
  • 2013: 7eme ciel

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Virginie Pouchain
„Il était temps“
 
Prancūzijos atstovai Eurovizijoje

2007
Po to:
Sébastien Tellier
„Divine“