Atverti pagrindinį meniu
Kejsi Tola

Kejsi Tola 2009 m.
Biografija
Gimė1992 m. vasario 5 d. (27 metai)
Tirana, Albanijos vėliava Albanija
Žanraipop
Veikladainininkė
Instrumentaivokalas

Kejsi Tola (g. 1992 m. vasario 5 d. Tiranoje, Albanija) – Albanijos dainininkė, 2007 m. konkurso „Ethet“ nugalėtoja. 2009 m. gegužės mėnesį ji atstovavo Albanijai 2009 m. Eurovizijos dainų konkurse Maskvoje, Rusijoje, su daina „Carry Me in Your Dreams“.

DiskografijaKeisti

SinglaiKeisti

  • 2008 – Nje Minute
  • 2008 – Carry Me in Your Dreams
  • 2009 – Qiellin do ta Prek me Ty
  • 2009 – Ndonjëherë
  • 2010 – Pranë
  • 2011 – Me Jeto
  • 2012 – Atje
  • 2012 – S’jemi më atje

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Olta Boka
„Zemrën e lamë peng“
 
Albanijos atstovė Eurovizijoje

2009
Po to:
Juliana Pasha
„It's All About You“