Kasia Kowalska

Katarzyna „Kasia“ Kowalska (g. 1973 m. birželio 13 d. Sulejuveke, Lenkija) – lenkų poproko dainininkė, dainų autorė ir prodiuserė.

Kasia Kowalska

Jos muzikinė karjera prasidėjo 1980 metais, kai dainavo grupėse Human, Fatum ir Talking Pictures. 1994 metais pradėjo solo karjerą ir tais pačiais metais išleido albumą „Gemini“.

1995 metais dainininkė dalyvavo Sopoto festivalyje, kur pelnė Didįjį prizą. Po to ji išleido 2-ąjį albumą „Koncert Inaczej“.

1996 m. atstovavo Lenkijai Eurovizijos konkurse su daina „Chcę znać swój grzech…“ ir užėmė 15 vietą su 31 tašku. Vėliau ji nusifilmavo filme „Nocne Graffiti“ ir įrašė garso takelį šiam filmui.

DiskografijaKeisti

  • 1994 – Gemini
  • 1995 – Koncert Inaczej
  • 1996 – Czekając na…
  • 1998 – Pełna obaw
  • 2000 – 5
  • 2002 – Antidotum
  • 2004 – Samotna w wielkim mieście
  • 2008 – Antepenultimate

NuorodosKeisti

 


Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Justyna Steczkowska
„Sama“
 
Lenkijos atstovė Eurovizijoje

1996
Po to:
Anna Maria Jopek
„Ale jestem“