Kari Wuhrer

Kari Wuhrer
Kari Wuhrer 2014.jpg
Tikras vardas Kari Samantha Wuhrer
Gimė 1967 m. balandžio 28 d. (53 metai)
Brukfildas, Konektikutas, JAV
Šalis Flag of the United States.svg JAV
Sutuoktinis Daniel Salin (1995–99)
James Scura (2003–)
Vaikai 3
Aktyvumo metai 1986–
Užsiėmimas aktorė
Žymesni vaidmenys

Kari Vurer (pilnas vardas – Kari Samantha Wuhrer; g. 1967 m. balandžio 28 d.) – amerikiečių aktorė ir atlikėja.

BiografijaKeisti

Kari gimė Konektikute, amerikietės ir vokiečio šeimoje, taip pat turi indėnų čerokių kraujo. Mokėsi privačioje Woosterio mokykloje, vėliau Niujorko universiteto menų mokykloje, Manhatano koledže, Komulbijos universitete ir Londono karališkoje menų akademijoje (RADA).

1987 m. ji tapo TV kanalo MTV laidos „Remote Control“ vedėja, 1991 m. filmavosi seriale „Swamp Thing“, vėliau – „Class of ’96“ ir du metus buvo MTV vidžėja. 1998 ir 2000 m. pozavo žurnalui „Playboy“ ir išleido solo albumą „Shiny“. Dažniausiai filmuojasi TV serialuose.

Jos atvaizdas buvo panaudotas kuriant kompiuterinius žaidimus „Command & Conquer“. Taip pat turėjo sutartį su modelių agentūra „Ford Models“.

1995–99 m. buvo ištekėjusi už Daniel Salin[1]. Nuo 2003 m. yra susituokusi su James Scura, su kuriuo susilaukė 3 vaikų.[2]

Dalinė filmografijaKeisti

  • Fire with Fire (1986)
  • The Adventures of Ford Fairlane (1990)
  • Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991)
  • The Postgraduate (1994)
  • Bulvaras (1994)
  • Terminal Justice (1995)
  • Higher Learning (1995)
  • Sensation (1995)
  • Sex & the Other Man (1995)
  • Beyond Desire (1995)
  • The Crossing Guard (1995)
  • Thinner (1996)
  • An Occasional Hell (1996)
  • Anakonda (1997)
  • Hot Blooded (1997)
  • The Disappearance of Kevin Johnson (1997)
  • Touch Me (1997)
  • The Undertaker’s Wedding (1998)
  • Kissing a Fool (1998)
  • Ivory Tower (1998)
  • Phoenix (1998)
  • Kate’s Addiction (1999)
  • Vivid (1999)
  • Fatal Conflict (2000)
  • Sand (2000)
  • G-Men from Hell (2000)
  • Kiss Tomorrow Goodbye (2000)
  • Lip Service (2000)
  • Angels Don’t Sleep Here (2001)
  • Poison (2001)
  • The Medicine Show (2001)
  • The Rose Technique (2002)
  • Do It for Uncle Manny (2002)
  • Killer Love (2002)
  • Eight Legged Freaks (2002)
  • Malevolent (2002)
  • Spider’s Web (2002)
  • Final Examination (2003)
  • Death of a Dynasty (2003)
  • King of the Ants (2003)
  • Pakeleivis 2 (2003)
  • Berserker (2004)
  • Hellraiser: Deader (2005)
  • Mystery Woman: Snapshot Fawn (2005)
  • The Prophecy: Uprising (2005)
  • The Prophecy: Forsaken (2005)
  • The Air I Breathe (2007)
  • A Fork in the Road (2009)
  • Justice League: Crisis on Two Earths (2010)
  • Alien Tornado (2012)
  • Sharknado 2: The Second One (2014)
  • Batman Unlimited: Monster Mayhem (2015)
  • Secrets of a Psychopath (2015)

TelevizijaKeisti

  • Vedęs ir turi vaikų (1991)
  • Swamp Thing: The Series (1991-92)
  • Class of '96 (1993)
  • Beverly Hills, 90210 (1994-95)
  • The Marshall (1995)
  • The Big Easy (1997)
  • Nash Bridges (1997)
  • Sliders (1997-00)
  • To Have & to Hold (1998)
  • CSI: Crime Scene Investigation (2002)
  • General Hospital (2005)
  • CSI: Miami (2006)
  • Lincoln Heights (2007-08)
  • Stargate Atlantis (2008)
  • Leverage (2010)
  • Avengers: Earth’s Mightiest Heroes (2010-12)
  • Vixen (2015)

ApdovanojimaiKeisti

  • Fangoria Chainsaw apdovanojimas (nominacija) – geriausia aktorė (2006)
  • Niujorko nepriklausomų filmų festivalis – geriausia aktorė (2001)
  • Behind the Voice aktorių apdovanojimai (nominacija) – geriausias balsas (2013, 2016)
  • Žurnalo „Maxim“ „Hottest Women of Horror Movies“ 3 vieta (2006)
  • Žurnalo „Maxim“ „50 sexiest woman countdown“ 36 vieta (1999)
  • Žurnalo „FHM“ „100 sexiest woman“ 76 vieta (2000) ir 73 vieta (2001)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

ŠaltiniaiKeisti