Atverti pagrindinį meniu
Kabát

Kabát 2007 m. Eurovizijoje
Biografija
KilmėTeplicė, Čekijos vėliava Čekija
Žanraisunkusis rokas, trankusis metalas
Kūrinių kalbosanglų, čekų
Aktyvumo metai1983–dabar
Svetainėwww.kabat.cz
Nariai
Josef Vojtek
Tomáš Krulich
Milan Špalek
Radek Hurčík
Ota Váňa

Kabát – sunkiojo roko grupė iš Teplicės, Čekijos. Grupę sudaro Josef Vojtek (pagrindinis vokalas), Milan Špalek (bosinė gitara), Tomáš Krulich (gitara), Ota Váňa (gitara) ir Radek Hurčík (būgnai). Kabát turi didelį populiarumą savo gimtojoje šalyje. Jie atstovavo Čekijai 2007 m. Eurovizijoje su daina „Malá dáma“, tačiau jiems nepavyko pasiekti finalo. Grupė tesurinko 1 tašką.

DiskografijaKeisti

Studijiniai albumaiKeisti

  • 1991 – Má jí motorovou
  • 1992 – Živě!
  • 1993 – Děvky ty to znaj
  • 1994 – Colorado
  • 1995 – Země plná trpaslíků
  • 1997 – Čert na koze jel
  • 1999 – MegaHu
  • 2000 – Go satane go
  • 2001 – Suma sumárum
  • 2003 – Dole v dole
  • 2006 – Corrida
  • 2010 – Banditi di Praga
  • 2015 – Do Pekla/Do Nebe

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
 
Čekijos atstovai Eurovizijoje

2007
Po to:
Tereza Kerndlová
„Have Some Fun“