Kęstutis Arlauskas

Kęstutis Arlauskas
Gimė 1936 m. kovo 4 d.
Ukmergėje
Mirė 2009 m. rugsėjo 12 d. (73 metai)
Sutuoktinis (-ė) Irena
Vaikai Rita
Veikla Lietuvos prozininkas
Alma mater Vilniaus pedagoginis institutas

Kęstutis Arlauskas (1936 m. kovo 4 d. Ukmergėje – 2009 m. rugsėjo 12 d.[1]) – Lietuvos prozininkas.

BiografijaKeisti

Baigė Vilniaus pedagoginį institutą. Mokytojavo Raseiniuose, Lyduvėnuose, Širvintose, Kurkliuose, Kavarske. Nuo 1995 m. dirba Anykštos redakcijoje.

BibliografijaKeisti

  • Išleido apsakymų rinkinį: Užtvanka, (1981),
  • apysakas:
    • Bėglys, (1987),
    • Paslapties kaina, (1995),
  • apysakų ir apsakymų rinkinį: Medinis kadagyno žirgas, (1998),
  • romanus:
    • Svaigus pasiskraidymas virš pjautuvo, (1990),
    • Nusidėjėlių bokštas, (1994),
    • Skydas, (1996),
    • Mylėjus pamesti, (1999),
    • Dūris tarp slankstelių, (1999),
    • Per pusvalandį pražilęs, (2000).

NuorodosKeisti

ŠaltiniaiKeisti