Jaroslavas Jevdokimovas

Jaroslavas Jevdokimovas

Jaroslavas Jevdokimovas
Severodvinske 2014 m.
Biografija
Pilnas vardasukr. Ярослав Олександрович Євдокимов
Gimė1946 m. lapkričio 22 d. (73 metai)
Rivnė (arba Rovnas), Ukrainos TSR, TSRS
KilmėMinskas, Baltarusija
Žanraipop
Instrumentaivokalas (baritonas)
Aktyvumo metai1972–dabar
Įrašų kompanijaМелодия АЗГ
[C60-27587-88 003]
MTM Ltd.
United Music
CD Land
Астра
Svetainėwww.yaevdokimov.com

Jaroslavas Jevdokimovas (ukr. Ярослав Олександрович Євдокимов; g. 1946 m. lapkričio 22 d. Rivnėje (arba Rovne),[1] Ukrainos TSR) – dainininkas (baritonas).

DiskografijaKeisti

  • 1988 – Все сбудется
  • 1994 – Не рви рубаху (CD)
  • 2002 – Фантазер (CD)
  • 2002 – Целую твою ладонь (CD)
  • 2006 – За белою рекой (CD)
  • 2008 – Ярослав Евдокимов и дуэт „Сладка ягода“. Лучшие украинские и казачьи песни” (CD)
  • 2012 – Возвращение в осень (CD)

ĮvertinimasKeisti

  • 1980 m. balandžio 17 d. – ВSSR nusipelnęs artistas
  • 1987 m. liepos 13 d. – ВSSR liaudies artistas
  • 2006 m. vasario 15 d. – Rusijos Federacijos nusipelnęs artistas[2]

LiteratūraKeisti

  • Беларуская энцыклапедыя. Т. 6. – Мн., 1998. Энцыклапедыя літаратуры і мастацтва Беларусі. Т. 2. – Мн., 1985.
  • Encykłapiedyja biełaruskaj papularnaj muzyki. Mińsk: Zmicier Kołas, 2008, s. 368. ISBN 978-985-6783-42-8. (biał.)

ŠaltiniaiKeisti

  1. Артист Ярослав Евдокимов рассказал «ОГ» о своих корнях, 12 ноября 2013
  2. [1]Указ Президента РФ от 15.02.2006 N 120 О награждении государственными наградами Российской Федерации

NuorodosKeisti