Jacques Pills

Jacques Pills (tikrasis vardas René Ducos; g. 1906 m. sausio 7 d. Tiulyje – m. 1970 m. rugsėjo 12 d. Paryžiuje) buvo prancūzų dainininkas ir aktorius.

Jaques Pills 1959 m.

1959 metais atlikėjas atstovavo Monakui 1959 m. „Eurovizijos“ konkurse su daina „Mon ami Pierrot“ (liet. Mano draugas Piero). Gavęs tik 1 tašką, šalies atstovas tarp 11 dalyvių užėmė paskutinę vietą. Beje, įdomus faktas, kad Jacques Pills dukra Jacqueline Boyer 1960 m. Eurovizijoje atstovavo Prancūzijai ir nugalėjo.

Jacques Pills buvo du kartus vedęs, tačiau abi santuokos baigėsi skyrybomis.

FilmografijaKeisti

  • 1933 – Mademoiselle Josette, ma femme
  • 1934 – Princesse Czardas
  • 1936 – Prends la route
  • 1936 – Toi, c’est moi
  • 1942 – Pension Jonas
  • 1945 – Marie la Misere
  • 1945 – Seul dans la nuit
  • 1949 – Une femme par jour
  • 1954 – Boum sur Paris

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
 
Monako atstovas Eurovizijoje

1959
Po to:
François Deguelt
„Ce soir-là“