Atverti pagrindinį meniu

Íngrid Martz (g. 1979 m. rugsėjo 17 d. Meksike) – Meksikos aktorė.[1]

Ji taip pat filmavosi muzikiniuose klipuose. Ingrid yra susižadėjusi su aktoriaus Guy Ecker sūnumi John Michael Ecker, kuris taip pat siekia tapti aktorium. Ingrid Martz taip pat pozavo FHM viršeliui. Ingrid studijavo vaidybą El Centro de Capacitación Artística de Televisa (CEA). Ji yra pasakius kad niekada nesiruošia dainuoti, nors praeityje turėjo kelis pasiūlymus.

FilmografijaKeisti

  • La que no podía amar (2011-2012) : Daniela "Dany" Gutiérrez
  • Heridas de amor (2006)
  • Tormenta el en Paraiso (2007)
  • El Amor No Tiene Precio (2005)
  • Rubi (2004)
  • Preciosa (1998)
  • El Derecho de Nacer (2001)
  • Amor Real (2003)
  • Pablo y Andrea (2005)
  • Carita de angel (2000)
  • Asi del Precipicio (2005)
  • Angel caido (2008)
  • Objetos perdidos (2007)
  • Mujeres Engañadas(1999)
  • El Juego de la Vida (2001)
  • Amarte es Mi Pecado (2003)

TV laidosKeisti

  • VidaTv (2004)
  • Big Brother VIP: México (2004)

NuorodosKeisti

  1. Zacatillo, la nueva novela mexicana que se estrena en GamaTV 14 April 2010 "La guapísima actriz mexicana Íngrid Martz da vida a la protagonista de la historia (Karla Abreu)."

[1] [2]