In this moment

In This Moment
KilmėFlag of the United States.svg JAV
Žanrai*gotikinis metalas
Aktyvumo metai2005 – dabar
Įrašų kompanijaCentury Media
Nariai
Maria Brink
Chris Howorth
Randy Weitzel
Travis Johnson
Kent Diimmel
Buvę nariai
Jesse Landry
Josh Newell
Pascual Romero
Ruud Adrianus Jolie
Blake Bunzel
Jeff Fabb
Kyle Konkiel
 Music Icon.svg  Šį su muzika susijusį straipsnį reikėtų sutvarkyti pagal Vikipedijos standartus.
Jei galite, prašome sutvarkyti šį straipsnį. Tik tada bus galima ištrinti šį pranešimą.
Priežastys, dėl kurių straipsnis laikomas nesutvarkytu, aiškinamos straipsnyje Nesutvarkyti straipsniai.


In This Moment – sunkusis metalas muzikos grupė. Ji susikūrė šiauriniame Holivude, Los Andžele, Kalifornijoje, JAV, 2005 metais. Iki šiol grupė išleido 6 albumus. Debiutinis albumas buvo Beautiful Tragedy, antrasis The Dream pasirodė 2008 metais.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • Beautiful Tragedy (2007)
  • The Dream (2008)
  • A Star-Crossed Wasteland (2010)
  • Blood (2012)
  • Black Widow (2014)
  • Ritual (2017)

SinglaiKeisti

  • Prayers (2006)
  • Beautiful Tragedy (2007)
  • Forever (2008)
  • Call Me [Blondie Cover] (2009)
 

Vikiteka