Atverti pagrindinį meniu
Humphrey Campbell

Humphrey Campbell 1984 m.
Biografija
Gimė1958 m. vasario 26 d. (61 metai)
KilmėSurinamo vėliava Surinamas
Veikladainininkas, įrašų prodiuseris
Susijusi veiklaRuth Jacott

Humphrey Campbell (g. 1958 m. vasario 26 d. Suriname) yra olandų dainininkas ir įrašų prodiuseris, kilęs iš Surinamo. Žinomas dėl dalyvavimo 1992 m. Eurovizijoje.

Turinys

BiografijaKeisti

Humphrey 1973 metais emigravo į Nyderlandus, vėliau studijavo ir dėstė Hilversumo konservatorijoje.

Eurovizijos dainų konkursasKeisti

1992 metais Campbell tarp 12 dalyvių laimėjo olandų nacionalinę atranką į Euroviziją. Joje su daina „Wijs me de weg“ užėmė devintą vietą. 1993 metais buvo Eurovizijos konkurso dalyvės Ruth Jacott pritariantysis atlikėjas.

Vėlesnė karjeraKeisti

Po sėkmingo pasirodymo „Eurovizijos“ dainų konkurse, dirbo muzikos įrašų prodiuseriu. 1997 metais kartu su broliais Carlosem ir Charlesem išleido albumą „Souls in Harmony“, tačiau komerciškai nesėkmingai.

DiskografijaKeisti

SinglaiKeisti

  • 1975 – I Really Love You
  • 1977 – Angel
  • 1977 – Long Lonely Christmas
  • 1979 – Saturday Night
  • 1980 – Heaven’s Full Of Angels
  • 1992 – True Hearts
  • 1992 – You’re So Good
  • 1992 – Wijs me de weg
  • 1992 – No Questions

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Maywood
„Ik wil alles met je delen“
 
Nyderlandų atstovas Eurovizijoje

1992
Po to:
Ruth Jacott
„Vrede“