Atverti pagrindinį meniu
Hande Yener
Biografija
Pilnas vardasMakbule Hande Özyener
Gimė1973 m. sausio 12 d. (46 metai)
KilmėTurkija Stambulas, Turkija
ŽanraiPop
elektroninė muzika
Kūrinių kalbosturkų
Aktyvumo metai2000-
Įrašų kompanijaDMC, Erol Köse Exclusive, Avrupa Muzik, Poll Production
SvetainėOficiali svetainė

Hande Yener (g. 1973 m. sausio 12 d.) – Turkijos pop ir elektroninės muzikos atlikėja. Viena pagrindinių pastarojo dešimtmečio Turkijos muzikos žvagždžių. Karjerą pradėjo kaip Sezen Aksu pritariančioji vokalistė. Vėliau pradėjo solinę karjerą ir 2000 m. išleido pirmąjį savo albumą Senden İbaret. Albumo dainos labai išpopuliarėjo šalyje ir Hande tapo žymia dainininke.

DiskografijaKeisti

  • Senden İbaret (2000 m.)
  • Ekstra (2001 m.)
  • Sen Yoluna, Ben Yoluma (2002 m.)
  • Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004 m.)
  • Apayrı (2006 m.)
  • Hande Maksi (2006 m.)
  • Nasıl Delirdim (2007 m.)
  • Hipnoz (2008 m.)
  • Hayrola (2009 m.)
  • Hande’ye Neler Oluyor ? (2010 m.)
  • Hande’yle Yaz Bitmez (2010 m.)