Atverti pagrindinį meniu
Gunvor 1998 m. „Eurovizijos“ dainų konkurse

Gunvor Guggisberg (žinoma kaip Gunvor, g. 1974 m. rugpjūčio 23 d. Berne) – šveicarų dainininkė ir šokėja.

Gunvor atstovavo Šveicarijai 1998 m. „Eurovizijos“ dainų konkurse, vykusiame Birmingeme, Anglijoje, su daina „Lass ihn“. Nors atlikėjos daina prieš konkursą buvo laikoma viena favoričių, tačiau jame nesurinkusi jokių taškų užėmė paskutinę vietą.

DiskografijaKeisti

  • Lass ihn (1998)
  • Money Makes … (1998)
  • Land of Fantasy (1999)
  • From A to Z (2000)
  • Born to Be (Loved by You) (2002)
  • Don’t Judge (2009)
  • Passion (Fearless) (2011)
  • Question of Trust (2013)
  • Moi, j’aime faire l’amour (2013)
  • Secret Love (2013)

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Barbara Berta
„Dentro di me“
 
Šveicarijos atstovė Eurovizijoje

1998
Po to:
Jane Bogaert
„La vita cos'è?“