Atverti pagrindinį meniu
Glennis Grace

Glennis 2010 m.
Biografija
Pilnas vardasGlenda Hulita Elisabeth Batta
Gimė1978 m. birželio 19 d. (40 metų)
Amsterdamas, Nyderlandų vėliava Nyderlandai
Žanraipop
Aktyvumo metai1995–dabar
Svetainėglennisgrace.nl

Glennis Grace (tikrasis vardas – Glenda Hulita Elisabeth Batta, g. 1978 m. birželio 19 d. Amsterdame) yra olandų dainininkė. Nuo 2010 m. rugsėjo fondo Stichting Stop Kindermisbruik ambasadorė.

2005 metais su daina „My Impossible Dream“ (liet. Mano neįmanoma svajonė) laimėjo olandų nacionalinį finalą į Eurovizijos dainų konkursą. Ukrainos sostinėje Kijeve vykusio konkurso pusfinalyje su 53 taškais užėmė 14 vietą ir į finalą nepateko.

Turinys

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • Real Emotion, 1995
  • Secrets Of My Soul, 2004
  • My Impossible Dream, 2005
  • Glennis, 2008
  • One Moment In Time, 2011
  • One Night Only, 2011
  • This Is My Voice, 2012

SinglaiKeisti

  • I’m Gonna Be Strong, 1994
  • Somewhere In Time, 1995
  • Goodbye (A Love Triangle), 1995
  • Always On My Mind, 2002
  • Absolutely Not, 2003
  • My Impossible Dream, 2005
  • Shake Up The Party, 2005
  • Hoe, 2007
  • Dansen Met Het Leven, 2008
  • Als Je Slaapt, 2008
  • Als Je Mij Weer Aankijkt, 2010
  • Afscheid, 2011

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Re-Union
„Without You“
 
Nyderlandų atstovė Eurovizijoje

2005
Po to:
Treble
„Amambanda“