Giulia Michelini

Giulia Michelini
Giulia Michelini.jpg
Tikras vardas Giulia Michelini
Gimė 1985 m. birželio 2 d. (36 metai)
Roma, Italija
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Žymesni vaidmenys

Džiulija Mikelini (it. Giulia Michelini, g. 1985 m. birželio 2 d. Romoje) – italų televizijos ir kino aktorė.

FilmografijaKeisti

KinasKeisti

  • Ricordati di me (2003)
  • La ragazza del lago (2007)
  • Cado dalle nubi (2009)
  • Il grande sogno (2009)
  • Immaturi (2011)
  • Febbre da fieno (2011)
  • Cavalli (2011)
  • I calcianti (2012)
  • Outing - Fidanzati per sbaglio (2012)
  • Allacciate le cinture (2014)
  • Ar esi buvusi Mėnulyje? (2015)
  • Aš grįšiu į praeitį ir pakeisiu savo gyvenimą (2015)
  • Pecore in erba (2015)
  • Dove non ho mai abitato (2017)
  • A casa tutti bene (2018)
  • Io c'è (2018)
  • Nevermind (2018)

TelevizijaKeisti

  • Distretto di polizia 3-5 (2002-2005, serialas)
  • Paolo Borsellino (2004, miniserialas)
  • R.I.S. - Delitti imperfetti 1-4 (2005-2008, serialas)
  • Vientos de agua (2006, serialas)
  • Il vizio dell'amore (2006, serialas, 1 epizodas)
  • Aldo Moro - Il presidente (2008, miniserialas)
  • La scelta di Laura (2009, miniserialas)
  • Squadra antimafia 1-8 (2009-2015, 2016, serialas)
  • I soliti idioti (2009, serialas )
  • Gli anni spezzati – L'ingegnere (2014, miniserialas)
  • Il bosco (2015, miniserialas)
  • In Treatment 3 (2017, serialas)
  • Rosy Abate - La serie (2017, serialas)

ApdovanijimaiKeisti

  • Golden Graals (nominacija) – geriausia komedijos aktorė (2010), geriausia dramos aktorė (2013)
  • Kineo apdovanojimas (nominacija) – geriausia antrojo plano aktorė (2018)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka