Atverti pagrindinį meniu

Geta Burlacu

garsi Moldovos džiazo dainininkė
Džeta Burlaku
Geta Burlacu

Džeta Burlaku 2008 m. Eurovizijoje
Biografija
Gimė1974 m. liepos 22 d. (45 metai)
KilmėMoldavijos vėliava Moldavija
Žanraidžiazas
Veikladainininkė
Svetainėgetaburlacu.com

Džeta Burlaku (Geta Burlacu; g. 1974 m. liepos 22 d.) yra garsi Moldovos džiazo dainininkė.

2008 metais atstovavo Moldovai 2008 m. Eurovizijos dainų konkurse su daina „Century Of Love“, tačiau pusfinalyje su 36 taškais užėmė vienuoliktą vietą ir į finalą nepateko.

DiskografijaKeisti

  • 2005 – Ce n-ca da sa mor diseara
  • 2008 – La Porta Pamantalui
  • 2009 – O Sete Nebuna
  • 2010 – Cine Iubeshte
  • 2012 – Sa ninga cerul peste noi

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Natalia Barbu
„Fight“
 
Moldavijos atstovė Eurovizijoje

2008
Po to:
Nelly Ciobanu
„Hora din Moldova“