Atverti pagrindinį meniu
Gali Atari

Avigail „Gali“ Atari (g. 1953 m. gruodžio 29 d. Rehovote, Izraelyje) yra Izraelio aktorė ir dainininkė. Tarptautinėje scenoje pirmą kartą pasirodė 1971 metais, kai atstovavo Izraeliui World Popular Song Festival konkurse Japonijoje su dainomis „All free“ ir „Give love away“. Atari šiame konkurse antrą kartą dalyvavo 1976 metais, su daina „The Same Old Game“. 1979 metais su grupe Milk and Honey laimėjo Eurovizijos dainų konkursą su daina „Hallelujah“.

DiskografijaKeisti

  • 1978: Nesich ha-Chalomot (hebr. נסיך החלומות)
  • 1981: Qach oti ha-Baita (hebr. קח אותי הביתה)
  • 1984: Mamri’a ba-ruach (hebr. ממריאה ברוח)
  • 1986: Emtza September (hebr. אמצע ספטמבר)
  • 1988: Tza’ad echad liphne ha-Nahar (hebr. צעד אחד לפני הנהר)
  • 1989: Be-reschit (hebr. בראשית)
  • 1991: Raq etmol (hebr. רק אתמול)
  • 1992: Ba-jom sche-achare (hebr. ביום שאחרי)
  • 1994: Simanim (hebr. סימנים)
  • 1998: Glida (hebr. גלידה)
  • 2003: Chabeq oti le’at (hebr. חבק אותי לאט)
  • 2008: Ben ha-Esch u-ven ha-Majim (hebr. בין האש ובין המים)

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
  Izhar Cohen & Alphabeta
„A-Ba-Ni-Bi“
 
Eurovizijos dainų konkurso nugalėtoja
(su Milk and Honey)

1979
Po to:
  Johnny Logan
„What's Another Year?“


Prieš tai:
Izhar Cohen & Alphabeta
„A-Ba-Ni-Bi“
 
izraelio atstovė Eurovizijoje
(su Milk and Honey)

1979
Po to:
Hakol Over Habibi
„Halayla“