Atverti pagrindinį meniu
Gabriella Farinon
Gabriella Farinon.jpg
Tikras vardas Gabriella Farinon
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Gimė 1941 m. rugpjūčio 17 d. (78 metai)
Oderzo, Italija
Žymesni vaidmenys

Gabriella Farinon (g. 1941 m. rugpjūčio 17 d.) – italų aktorė, radijo bei televizijos laidų vedėja.

FilmografijaKeisti

  • La cento chilometri (1959)
  • Space men (1960)
  • Mirti iš malonumo (1960)
  • Anonima cocottes (1960)
  • Le ambiziose (1960)
  • Una spada nell'ombra (1961)
  • L'altro (miniserailas) (1972)
  • Più forte sorelle (1973)
  • Borsalino and Co. (1974)
  • C'è una spia nel mio letto (1976)
  • Signore e signori, buonanotte (1976)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka