Atverti pagrindinį meniu

Filipas Kirkorovas

Rusijos dainininkas, dainų autorius
Filipas Kirkorovas
Филипп Киркоров

Filipas Kirkorovas 2014 m.
Biografija
Pilnas vardasFilipas Bedrosovičius Kirkorovas
Gimė1967 m. balandžio 30 d. (52 metai), Varna, Bulgarijos vėliava Bulgarija
Žanraipop
Veikladainininkas, aktorius, įrašų prodiuseris, kompozitorius
Aktyvumo metai1985–dabar
Įrašų kompanijaMelodija
Susijusi veiklaAni Lorak, Sakis Rouvas, Ana Netrebko
Svetainėkirkorov.ru

Filipas Bedrosovičius Kirkorovas (bulg. Фи́лип Бедро́сов Кирко́ров; 1967 m. balandžio 30 d. Varnoje, Bulgarijoje) – Sovietų Sąjungos ir Rusijos dainininkas, dainų autorius ir įrašų prodiuseris.

Aštuonis kartus premijos „Ovation“ nugalėtojas, penkis kartus apdovanojimų „World Music Awards“ nugalėtojas už populiariausio Rusijos dainininko nominaciją, konkursų „Золотой граммофон“, „Стопудовый хит“, „Серебряная калоша“ laureatas, metinio festivalio „Песня года“ laureatas.

DiskografijaKeisti

Studijiniai albumaiKeisti

  • 1990 – Filipp (Филипп)
  • 1991 – Ty, ty, ty (Ты, ты, ты)
  • 1991 – Nebo i zemlia (Небо и земля)
  • 1992 – Takoj-siakoj (Такой-сякой)
  • 1994 – Ja ne Rafael (Я не Рафаэль)
  • 1995 – Skaži Solncu: "Da! " (Скажи Солнцу: „Да!“)
  • 1996 – Sindbad-Morehod (Синдбад-Мореход)
  • 1998 – S liubovju k Jedinstvennoj (С любовью к Единственной)
  • 2000 – ČeloFilija (ЧелоФилия)
  • 2001 – Magico Amor (albumas ispanų kalba)
  • 2001 – Vliublionnyj i bezumno odinokij (Влюблённый и безумно одинокий)
  • 2003 – Neznakomka (Незнакомка)
  • 2004 – Duety (Дуэты)
  • 2007 – For You
  • 2010 – DruGOY (ДруGOY)

SinglaiKeisti

  • 2000 – Ogon i voda (Огонь и вода)
  • 2000 – Kilimandžaro (Килиманджаро)
  • 2001 – Diva
  • 2001 – Ty poveriš? (Ты поверишь?)
  • 2001 – Ja za tebia umru (Я за тебя умру)
  • 2001 – Marija (Мария)
  • 2002 – Žestokaja liubov (Жестокая любовь)
  • 2005 – Kak sumasšedšij ja (Как сумасшедший я, su Sakis Rouvas)
  • 2009 – Žara (Жара)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Youddiph
„Večnyj strannik“
 
Rusijos atstovas Eurovizijoje

1995
Po to:
Ala Pugačiova
„Shine“